Städdag 26/4

Vårstädning i Brf Tunnan 10

Söndag 26 april kl.12:00 – 16:00

Bästa grannar!

Våren är här och trotts pandemi och jobbiga tider för många behöver vi hjälpas åt att städa upp efter vintern. Containrar för grovsopor är beställda och placeras ut på gårdarna mellan den 23 – 27 april, se till att rensa i källare, förråd och andra skrymslen.

OBS! Enskild uppsamling för El skrot som inte får blandas ihop med brännbart.  Korvgrillning och fika utanför lokalen från ca kl.14:00

Vi samlas vid föreningslokalen bakom Tunnlandsvägen 31 för en gemensam genomgång och information. Här finns krattor, sopborstar, spadar, plastsäckar och annat som kan behövas, sen sprider vi ut oss på gårdarna och gör sommarfint.

Det finns något för alla och det är valfritt vad man vill bidra med till föreningen.    Utemöbler ska rengöras, cykelrummen rensas ur, rabatter gödslas och rensas, odlingslådorna behöver tas om hand av er som anmält intresse.

Peter från Rubb & Stubb och Fastighetsskötare Robert från TEOGE är med och hjälper till som vanligt.

Väl värt att tänka på är att Allt vi gör själva bidrar till lägre kostnader och större trivsel i föreningen.

Varmt välkomna!