Månadsbrev april 2017

Månadsbrev  april 2017

Hej alla boende i Brf Tunnan 10!

Viktiga datum för det nya låssystemet:

Cykelförråden nås numera bara med brickan

10/4 Alla lås till källare byts ut.

24/4 Kan ni börja boka tvättider från 1 maj och framåt via det nya bokningssystemet.

1/5 Preliminärt: Entrédörrarnas lås byts ut.

Efter 1/5 hoppas vi att det nya systemet fungerar fullt ut.

Vårstädning:  Söndagen den 23:e april mellan klockan 12-16  är alla boende välkomna att delta i föreningens vårstädning.  Vill man göra en insats innan vårstädningen kan man kontakta någon i styrelsen, det finns trädgårdsverktyg att låna. Vi bjuder på korvgrillning under dagen och hoppas på vackert väder!Källsorteringen: Som vi nämnt tidigare har vi i föreningen ställt upp nya kärl för plast, metall och tidningar vid Tunnlandsvägen 47. Det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt att sköta dem så att sorteringen fungerar smidigt och att det ser fint ut. Tyvärr har vi sett att någon ställts dit kartonger och annat avfall som inte hör dit, sånt avfall får man själv transportera till lämplig återvinningscentral alternativt spara i sitt förråd till containrarna ställs ut.

Årsstämma torsdag 4 maj kl 19: Kallelse med dagordning och årsredovisning delas ut till medlemmar två veckor innan stämman.

 Garageplats: Styrelsen har fått in sju intresseanmälningar för garageplats.

 

Mvh Styrelsen