Månadsbrev februari 2017

Information från BRF Tunnan 10

 Infobrev mars 2017

Hej alla boende i Brf Tunnan 10!

Det är härligt att dagarna börjar bli ljusare och att det märks i luften att våren är på väg.

Balkongprojekt etapp 4: I höst planerar styrelsen att starta den 4:e och sista etappen av balkongprojektet. Om intresse finns att bygga till en balkong på Er bostad så anmäl Er på mail till info@tunnan10.se eller till Johan Barkman på Tv 33. Gäller både Bostadsrätt och ni som bor i hyresrätt.

Källsortering: Ytterligare en station för källsortering har placerats ut vid Tunnlandsvägen 47. Nu finns återvinningskärl för papper, glas, plast och metall. Totalt tre stationer för källsortering finns nu för föreningens boende och ni hittar dessa vid gaveln av Tunnlandsvägen 47, 53 och 69. Nu får vi hjälpas åt att det hålls rent och fint där.

Vårstädning: Söndag den 23:e april mellan klockan 12-16 är alla boende välkomna att delta i föreningens vårstädning. Som vanligt ställer vi ut containrar där vi slänger grovsopor så passa på att redan nu se över lägenheten och källarförråd. Vi behöver rensa i Cykelrum/Barnvagnsrum och vill redan nu påminna om att märka upp era cyklar och vagnar med namn och lägenhetsnummer. På städdagen samlar vi ihop det som inte är uppmärkt.

Årsstämma: Årets stämma är bokad till den 4:e maj, tid och plats kommer med kallelsen.

Garage vid Tunnlandsvägen 35: Sophuset har byggts om till två garage som inom kort ska hyras ut. Det större garaget med tillhörande parkeringsplats utanför är av storlek 3,2 m *4,6 m och det lite mindre av storlek 2,7 m *4,6 m. Pris är i dags datum inte spikat men lutar åt 1.400 -1.600 kr/mån för det stora garaget inkl. parkering och 1.000-1.200 kr/mån för det lite mindre garaget. Är du intresserad av att hyra något av garagen vill vi att du mailar info@tunnan10.se så blir du kontaktad inom kort.

Nytt låssystem: Aptusprojektet löper på enligt plan och snart är det dags att tas i bruk. Styrelsen kommer under tre tillfällen att finnas i medlemslokalen bakom Tv 31 och kvittera ut brickor till samtliga boende. Information om hur låssystemet fungerar kommer att delas ut till alla boende och även publiceras på hemsidan.

 

Tid för utlämning av låsbrickor. Obs! Medtag legitimation

 

14 mars 18:00-20:00

19 mars 12:00-14:00

21 mars 18:00-20:00

 

Mvh Styrelsen